BO‘LAJAK MUTAXASSISLARNI TAYYORLASHDA TEXNOLOGIK TA’LIM IMIJINI OSHIRISH YO‘LLARI. (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Mazkur maqola zamonaviy sharoitda boʻlajak texnologik taʻlim mutaxassislarining konstruktorlik kompetensiyalarini innovatsion texnologiyalar vositasida takomillashtirish masalalariga bagʻishlangan. Unda xorijiy tajribalar asosida tikuv buyumlarini konstruksiyalash dasturlarini (SAPR) taʼlim jarayoniga joriy etish yoʻllari, ishlab chiqarish va sanoat korxonalari talablariga mos kadrlar tayyorlashdagi mavjud muammolar hamda ularning tizimli yechimlari tahlil qilingan.