INTEGRATSIYAVIY YONDASHUV ASOSIDA BO‘LAJAK TEXNOLOGIK TA’LIM O‘QITUVCHILARINING KASBIY- GRAFIK KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH TIZIMI (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Mazkur maqolada integratsiyaviy yondashuv asosida bo‘lajak texnologik ta’lim o‘qituvchilarining kasbiy-grafik kompetentligini rivojlantirish tizimi yoritilgan. Kasbiy-grafik tayyorgarlikning mazmuni, fanlararo bog‘liqlikning didaktik imkoniyatlari hamda grafik faoliyatda axborot-kommunikatsiya texnologiyalari va multimediadan foydalanishning o‘rni tahlil qilingan. Tadqiqot doirasida ushbu kompetentlikni rivojlantirishning bosqichlari, pedagogik shart-sharoitlari hamda metodik ta’minoti ishlab chiqilgan bo‘lib, natijalar ta’lim jarayonini modernizatsiya qilish va grafik madaniyatni shakllantirishga xizmat qiladi