ZAMONAVIY TA’LIM MUHITIDA O‘QITUVCHILARNING INKLYUZIV MADANIYATINI RIVOJLANTIRISHNING ZARURATI (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Maqolada zamonaviy ta’lim muhitida inkluziv ta’limning zarurati, barcha o‘quvchilarning o‘z imkoniyatlari va ehtiyojlariga mos ravishda ta’lim olish imkoniyatini ta’minlashga qaratilgan. Shuningdek, inkluziv ta’lim amaliyotlari, o‘qituvchilarni tayyorlash va resurslarni samarali taqsimlash kabi masalalarni ham o‘z ichiga oladi.