PROKSOLOGIK YONDASHUV ASOSIDA PEDAGOGIK FAOLIYATNI LOYIHALASH KOMPETENSIYASINI RIVOJLANTIRISH (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Mazkur maqolada proksologik yondashuv asosida bo‘lajak o‘qituvchilarda pedagogik faoliyatni loyihalash kompetensiyasini rivojlantirish masalalari yoritilgan. Proksologik yondashuv ta’lim jarayonini samarali, natijador va oqilona tashkil etishga yo‘naltirilgan metodologik asos sifatida talqin qilinadi. Maqolada ushbu kompetensiyaning tarkibiy qismlari, shakllantirish bosqichlari hamda darsni rejalashtirish va baholashdagi ahamiyati tahlil etilgan. Tadqiqot natijalari proksologik yondashuvni maqsadli rejalashtirish, resurslardan oqilona foydalanish va refleksiv tahlilni amalga oshirish vositasi sifatida asoslab beradi.