MUHANDISLIK VA KOMPYUTER GRAFIKASI FANINI O‘QITISHDA PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALARNING AHAMIYATI (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Maqolada texnik oliy ta’lim muassasalarida “Muhandislik va kompyuter grafikasi” o‘qitishda pedgogik texnologiyalarni foydalanishning ahamiyati haqida so‘z boradi. Interfaol metodlar o‘rganilib tahlil qilinadi, axborot texnologiyalarini ahamiyati aytiladi, Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, muhandislik kompetensiyalarini shakllantirishda pedagogik texnologiyalar muhim o‘rin tutadi.