BOSHLANG’ICH SINFLARDA PEDAGOGIK JARAYONNI TO’G’RI TASHKIL ETISH (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinflarda pedagogik jarayonni to‘g‘ri tashkil etish zamonaviy pedagogik texnologiyalar, interfaol metodlar va o‘quvchilarning yosh xususiyatlarini hisobga olgan holda, ta’lim va tarbiyani integratsiyalashgan holda olib borishni nazarda tutilgan.