PЕDAGOG KASBIY KOMPЕTЕNTLIGINI RIVOJLANTIRISH MASALALARI (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Ushbu maqolada pedagog kasbiy kompetentligining mazmuni, tuzilishi va uni rivojlantirishning asosiy yo’nalishlari tahlil qilingan. Zamonaviy ta’lim tizimida o’qituvchining kasbiy mahoratini oshirish, innovatsion yondashuvlardan foydalanish va uzluksiz kasbiy rivojlanish masalalari yoritilgan. Pedagog kompetentligini shakllantirishga ta’sir etuvchi omillar va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.