ZAMONAVIY TA’LIM JARAYONIDA AXBOROT- KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARIDAN SAMARALI FOYDALANISH (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy ta’lim jarayonida axborot-kommunikatsiya texnologiyalaridan (AKT) samarali foydalanishning ahamiyati va amaliy jihatlari yoritilgan. Raqamli vositalar hamda masofaviy ta’lim platformalarini qo‘llash orqali ta’lim sifatini oshirish, o‘quvchilarning mustaqil fikrlashini rivojlantirish va interfaol muhit yaratish masalalari tahlil qilingan. Shuningdek, darslarni raqamlashtirishdagi mavjud muammolar ko‘rib chiqilib, ularni bartaraf etish bo‘yicha tavsiyalar berilgan.