BO‘LAJAK TARIX O‘QITUVCHILARINING KASBIY KOMPETENTLILIGINI SHAKLLANTIRISHNING INTEGRATSION TEXNOLOGIYALARI (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Maqolada bo‘lajak tarix o‘qituvchilarining kasbiy kompetentliligini shakllantirishda integratsion texnologiyalarning o‘rni va imkoniyatlari yoritilgan. Integrativ yondashuv asosida loyiha metodi, veb-kvestlar, tarixiy simulyatsiyalar hamda muammoli ta’limning qo‘llanilishi natijasida talabalarning kasbiy bilim va ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari tahlil qilingan. Tadqiqot natijalari ushbu texnologiyalar kasbiy kompetentlilikni samarali shakllantirishga xizmat qilishini ko‘rsatadi.