OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA TA’LIM JARAYONINI TASHKIL ETISHNING ZAMONAVIY YONDASHUVLARI (Kasb-Hunar Ta'limi, 2026)
Mazkur maqolada oliy ta’lim muassasalarida ta’lim jarayonini zamonaviy talablar asosida tashkil etish masalalari tahlil qilingan. Ta’lim sifatini oshirishda innovatsion pedagogik texnologiyalar, interaktiv metodlar, individual yondashuv va amaliyotga yo‘naltirilgan ta’limning o‘rni yoritilgan. Tadqiqot davomida zamonaviy pedagogik yondashuvlarning talabalarning mustaqil fikrlashi, kasbiy kompetensiyasi hamda ta’lim samaradorligiga ta’siri o‘rganildi. Natijalar innovatsion texnologiyalar va interaktiv metodlardan foydalanish ta’lim sifatini oshirishga xizmat qilishini ko‘rsatdi.