(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Ushbu maqola kimyo muhandisligi yo‘nalishi talabalarida kasbiy-amaliy kompetentlikni rivojlantirish muammosining amaldagi holati masalalarini o’rganishga bag’ishlangan. Maqolada kimyo muhandisining kasbiy faoliyati uchun zarur bo‘lgan bilim, ko‘nikma va malakalar tizimi va kompetentsiyalar keltirib o’tilgan. SHuningdek, kimyo muhandislarining kasbiy-amaliy kompetentligi va rivojlangan xorijiy davlatlar universitetlarida kimyo muhandislarini tayyorlash masalalari bayon etilgan.