(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Ushbu maqolada ta’lim jarayoniga sun’iy intellekt (SI) tizimlarini integratsiyalashning metodik asoslari tahlil qilinadi. Zamonaviy ta’lim paradigmasi raqamli transformatsiyani talab qilmoqda, bunda SI individual o‘quv traektoriyalarini shakllantirish, baholash tizimlarini avtomatlashtirish va o‘qituvchi faoliyatini qo‘llab-quvvatlashda muhim vosita hisoblanadi. Maqolada SI tizimlarini ta’limga joriy etishning didaktik tamoyillari, metodik modellari va amaliy tavsiyalari keltirilgan.