(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Raqamli texnologiyalar va sun’iy intellekt ta’lim tizimiga faol ravishda integratsiya qilinmoqda. Ulardan foydalanishning ham afzalliklari, ham xavflari bor. Sun’iy intellekt axborotni tezroq qayta ishlash va avtomatlashtirilgan o’quv jarayonlarini ta’minlash imkonini beradi, ammo bu xavfsizlik, ma’lumotlarning ishonchliligi va o’quvchilarning mustaqil fikrlashiga ta’siri bilan muammolar tug’diradi.