(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada media makonda qadriyatlar transformatsiyasining pedagogik jihatlari aksiologik yondashuv asosida tahlil qilingan. Raqamli media muhitining yoshlar dunyoqarashi va qadriy orientatsiyalariga ta’siri yoritilib, media savodxonlik hamda aksiologik kompetentlikning o‘zaro bog‘liqligi asoslangan. Shuningdek, media ta’lim vositasida milliy va umuminsoniy qadriyatlarni rivojlantirish hamda ularning barqarorligini ta’minlashning pedagogik imkoniyatlari ko‘rsatib berilgan.