(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada mexatronika va robototexnika yo‘nalishi talabalarining ijodiy- innovatsion kompetensiyalarini rivojlantirishda “Muhandislik va kompyuter grafikasi” fanining o‘rni hamda imkoniyatlari, raqamli vositalar asosida ta’lim jarayonini tashkil etishning zamonaviy texnologiyalari, xususan, 3D modellashtirish, kompyuter grafikasi dasturlari va interaktiv platformalardan foydalanish metodikasi yoritilgan.