(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada chet tili darslarida interaktiv o‘qitish metodlaridan foydalangan holda talabalarni muloqotga o‘rgatish masalalari tahlil qilinadi. Tadqiqotda nutqiy ko‘nikmalarni rivojlantirishning ahamiyati yoritilgan hamda muloqotda muvaffaqiyatga erishish uchun Pol Grays (Paul Grice) tamoyillariga amal qilishning afzalliklari va didaktik imkoniyatlari ilmiy jihatdan asoslab berilgan.