(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Ushbu maqolada milliy harakatli o‘yinlar orqali jismoniy sifatlarni rivojlantirishning pedagogik ahamiyati yoritilgan. Milliy o‘yinlarning yoshlar jismoniy tarbiyasidagi o‘rni, ularning chaqqonlik, epchillik, tezkorlik, chidamlilik kabi sifatlarni shakllantirishdagi roli tahlil qilingan. Shuningdek, milliy qadriyatlarni asrash va yosh avlodni sog‘lom hamda barkamol etib tarbiyalashda harakatli o‘yinlarning ahamiyati ochib berilgan