(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada maxsus maktab tarbiyalanuvchilarining ijtimoiy moslashuv kompetensiyalarini rivojlantirishda innovatsion pedagogik texnologiyalardan foydalanish masalalari tahlil qilingan. Unda interaktiv metodlar, AKT, loyihaviy va o‘yin texnologiyalarining alohida ehtiyojli bolalarda mustaqil hayot ko‘nikmalari hamda kommunikativ kompetensiyalarni shakllantirishdagi imkoniyatlari asoslab berilgan. Tadqiqot natijalari innovatsion yondashuvlar o‘quvchilarning ijtimoiy integratsiyasini samarali oshirishini ko‘rsatadi