(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada xalq pedagogikasi fanini innovatsion yondashuvlar asosida o‘qitishning pedagogik va didaktik samaradorligi tahlil qilinadi. Tadqiqotda an’anaviy milliy merosni interfaol metodlar hamda raqamli texnologiyalar bilan integratsiyalash masalalari yoritilgan. Innovatsion yondashuvlar o‘quv jarayonini faollashtirish bilan birga, o‘quvchilarda tanqidiy fikrlash, ijodiy yondashuv, kommunikativ va raqamli kompetensiyalarni rivojlantirishi asoslab berilgan.