(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Ushbu maqolada ekologik ta’lim va ekologik tarbiyaning pedagogik mohiyati, uning jamiyat taraqqiyotidagi o‘rni, o‘quvchilarda ekologik madaniyatni shakllantirishdagi ahamiyati hamda ekologik ong va mas’uliyatni rivojlantirish mexanizmlari yoritilgan. Shuningdek, ekologik ta’limning zamonaviy pedagogik texnologiyalar bilan integratsiyasi, xalqaro tajribalar va ekologik tarbiyaning yosh avlod kamolotidagi o‘rni tahlil qilingan.