(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada muhandislik yo‘nalishida tahsil olayotgan talabalarning mustaqil ta’limi orqali ularning individual rivojlanishi va kasbiy ko‘nikmalarini shakllantirish masalalari yoritilgan. Mustaqil ta’limning mazmuni, pedagogik ahamiyati, asosiy shakllari va samaradorligini oshirish omillari tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy pedagogik yondashuvlar asosida talabalarni mustaqil fikrlashga o‘rgatish va kasbiy kompetensiyalarini rivojlantirish yo‘llari ko‘rsatib berilgan.