(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada bo‘lajak o‘qituvchilarda kongruentlik qobiliyatini rivojlantirishda zamonaviy ta’lim texnologiyalarining o‘rni ilmiy-nazariy va amaliy jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqotda muammoli ta’lim, interaktiv metodlar, simulyatsiya va loyihaviy texnologiyalarning talabalar kommunikativ kompetensiyasi hamda refleksiv tafakkurini oshirishdagi imkoniyatlari yoritilgan. Olingan natijalar asosida bo‘lajak pedagoglarning kasbiy tayyorgarligi va emotsional barqarorligini takomillashtirishga qaratilgan amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.