(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Ushbu maqolada adaptiv texnologiyalar tizimida ishlash zanjirini optimallashtirish usullari tahlil qilinadi. Zamonaviy axborot tizimlarida adaptiv mexanizmlar orqali jarayonlarni avtomatik boshqarish, resurslardan samarali foydalanish va qaror qabul qilish sifatini oshirish masalalari muhim ahamiyat kasb etadi. Tadqiqotda ishlash zanjirining asosiy bosqichlari, optimallashtirish yondashuvlari hamda sun’iy intellekt va mashinaviy o‘qitish asosidagi usullar ko‘rib chiqiladi. Natijalar adaptiv tizimlar samaradorligini oshirishga xizmat qiluvchi asosiy omillarni aniqlash imkonini beradi.