(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Mazkur maqolada zamonaviy pedagogik texnologiyalar asosida o‘quvchilarda kommunikativ ko‘nikmalarni shakllantirishning nazariy va amaliy jihatlari yoritilgan. Ta’lim jarayonida interfaol metodlar, axborot-kommunikatsiya texnologiyalari hamda innovatsion pedagogik yondashuvlarning ahamiyati ilmiy asosda tahlil qilingan. Shuningdek, kommunikativ kompetensiyani rivojlantirishning samarali usullari va pedagogik shart-sharoitlari haqida fikr yuritilgan.