(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
agoglarning kasbiy deontologik madaniyatini shakllantirish yoritilgan. Tadqiqotda "kompetensiyadan madaniyat sari" tamoyili asosida qoidalarni bilish har doim ham ichki madaniyatni belgilamasligi isbotlangan. Shuningdek, sharqona tarbiya va zamonaviy texnologiyalar integratsiyasi orqali talabalarda kasbiy identitet va deontologik kompetentlikni shakllantirishning samarali yo‘llari taklif etilgan