(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarida bolalar adabiyoti orqali badiiy estetika rivojlanishining zamonaviy istiqbollari va modellari haqida aytib o‘tilgan, shuningdek, hozirgi kunda o‘qitishning dolzarb malasalalariga aylangan yangi ta’lim texnologiyalarining o‘qitish dasturlariga kirib kelishi hamda bu orqali ta’lim jarayonida qanday o‘zgarish va rivojlanish bo‘lishi haqida yetarlicha ma’lumot aytib o‘tilgan. Maqolada zamonaviy o‘qitish ta’limining dolzarbligi va hozirgi o‘sib kelayotgan yosh avlod uchun qanday foydali taraflari bor ekanligi aytilgan.