(untitled) (Kasb-Hunar Ta’limi, 2026)
Maqola maktabdan tashqari ta’lim jarayonida o‘quvchilarning kasbiy tayyorgarligini rivojlantirishga qaratilgan kompetensiyaviy modelni o‘rganishga bag‘ishlangan. Ishda innovatsion va raqamli texnologiyalarni qo‘llash orqali o‘quvchilarning professional ko‘nikma va kompetensiyalarini shakllantirishning samarali usullari tahlil qilinadi. Taklif etilgan model o‘quvchilarning individual qobiliyatlari, ijodiy salohiyati va kasbiy motivatsiyasini rivojlantirishga xizmat qiladi.